26 Eylül 2013 Perşembe

Dora oyunlari

DORA OYUNLARI Dora oyunu; Günümüz teknolojisinde oyunlar herkesin ilgi alanına girmektedir. İnsanlar zaman geçirmek, eğlenmek ve zeka gelişimine katkı sağlaması için sıkça oyun oynamaktadır. Dora oyunları bir çok kategoriden oluşur. Bunlardan başlıcaları: ameliyat oyunları, araba oyunları, avatar oyunları, bakugan oyunları, balon patlatma, batman oyunları, beceri oyunları, ben10 oyunları, boyama oyunları, bratz oyunları, bugs banny oyunları, çiftlik oyunları, çizgi film oyunları, dora oyunları, dora yapboz oyunları, dora yemek oyunları, dora zeka oyunları gibi oyunlardır. Mesela dora yapboz oyunu çocukların kafasını kurcalıyor, yeni bir şeyler öğrenmesine katkı sağlıyor. Yapboz oyunları da çocukların zekasını zorlayarak zeka gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Dora oyunları sadece çocuklar tarafından değil yetişkin insanlar tarafından da oynanmaktadır. Kaşif Dora oyunları çok farklı kategorilerde olup herkesin sevip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Arama motorlarına dora oyunları yazıldığında ilk sayfalarda çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birisini tıklamak yeterli olacaktır tüm dora oyunlarını oynamak için. Dora boyama oyunları bugünlerde sıklıkla oynanan oyunlardan. Nesneleri boyayarak tasarımları yapılmakta olup, görevleri tamamladıkça seviye atlanmaktadır. Seviyeleri atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve heyecan artacaktır. Dora yemek oyunları da çok farklı tarzda olan oyunlar arasındadır. Yemekleri belirli bir sıraya göre pişirişip malzemeleri belirli ölçülerde tencereye atarak hazırladıktan sonra fırına vermek gerekir. Her kısmı doğru bir şekilde uyguladıktan sonra yemekler pişecek ve görev tamamlanacaktır. Sizlere önereceğiniz Dora ve perrito oyunumuzu oynamanızı tavsiye ederiz.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Barbie Oyunlari

BARBİE OYUNLARI Barbie oyunları çok tercih edilen çocuk oyunlarından olup, hem çocukların zeka gelişimine katkıda bulunup hem de onların vakit geçirmesine ve eğlenmesine olanak sunmaktadır. Barbie oyunları mankenleri giydirmekten tutun da mankenlere adeta bir model gibi davranmaya ve onların kıyafet ihtiyaçlarını gidermek için yapılmış, oynayan çocukların eğlenmesine katkı sağlamıştır. Bu tarz kız oyunları son zamanlarda oldukça tercih edilip sıkça oynanmaktadır. İlk zamanlarda oyuncak bebek olarak üretilen ve tasarlanan Barbie, daha son zamanlarda sanal oyun haline gelmiş ve binlerce çocuğun ilgi odağı olmayı başarmıştır. Barbie oyunlarının bu kadar sevilmesi bu kadar sempati duyulmasının ardında sinema filmleri, çizgi filmler yer almaktadır.
Dünyanın en meşhur bebeği olan Barbie aynı zamanda en çok sempati duyulan bir film kahramanıdır. Uzun bir süredir oyun sektöründe de sıklıkla tercih edilen Barbie oyunları çocukların ilgi odağı olmuştur. Arama motorlarına Barbie oyunları oyna yazıldığında çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birine tıkladığınızda bu oyunları oynamak mümkün. Barbie oyunları çocuklarda modellik, terzilik, tasarımcılık gibi mesleklere yönlenmesine ve zeka gelişimine de katkı sağlamaktadır. Barbie giydirme, yemek pişirme, araba park etme, araba kullanma gibi bir sürü çeşidi de yer almaktadır. Oyun editörleri ve yapımcıları çocukların zekalarına inerek onların nasıl zevkli vakit geçirdiklerini bu kadar iyi tahmin etmeleri gerçekten Barbie oyunlarının bu kadar popüler olmasını sağlamıştır.

9 Eylül 2013 Pazartesi

Dora oyunlari

DORA OYUNLARI Günümüz teknolojisinde oyunlar herkesin ilgi alanına girmektedir. İnsanlar zaman geçirmek, eğlenmek ve zeka gelişimine katkı sağlaması için sıkça oyun oynamaktadır. Dora oyunları bir çok kategoriden oluşur. Bunlardan başlıcaları: dora şehir turu, dora araba oyunları, avatar oyunları, bakugan oyunları, balon patlatma, batman oyunları, beceri oyunları, ben10 oyunları, dora boyama oyunları, bratz oyunları, bugs banny oyunları, çiftlik oyunları, çizgi film oyunları, dora oyunları, dora yapboz oyunları, dora yemek oyunları, dora zeka oyunları gibi oyunlardır. Mesela dora yapboz oyunu çocukların kafasını kurcalıyor, yeni bir şeyler öğrenmesine katkı sağlıyor. Yapboz oyunları da çocukların zekasını zorlayarak zeka gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Dora oyunları sadece çocuklar tarafından değil yetişkin insanlar tarafından da oynanmaktadır.
Dora oyunları çok farklı kategorilerde olup herkesin sevip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Arama motorlarına dora oyunları yazıldığında ilk sayfalarda çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birisini tıklamak yeterli olacaktır tüm dora oyunlarını oynamak için. Dora boyama oyunları bugünlerde sıklıkla oynanan oyunlardan. Nesneleri boyayarak tasarımları yapılmakta olup, görevleri tamamladıkça seviye atlanmaktadır. Fotoğrafçı dora oyununda dora ile babası fotograf çekiyorlar. Seviyeleri atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve heyecan artacaktır. Dora yemek oyunları da çok farklı tarzda olan oyunlar arasındadır. Yemekleri belirli bir sıraya göre pişirişip malzemeleri belirli ölçülerde tencereye atarak hazırladıktan sonra fırına vermek gerekir. Her kısmı doğru bir şekilde uyguladıktan sonra yemekler pişecek ve görev tamamlanacaktır.

Aşçı dora

Dora aşçılık oyunu Aşçı Dora ile Yemek Yapma oyunu nasıl oynanır? Aşçı Dora ile yemek yapma oyunu çok eğlenceli, birbirinden değişik yemekler hazırlayabilirsiniz. Sizde aşçılık yapmak için Recipes yazısına tıklayıp yapmak istediğiniz yemeği seçin. Yemek tarifi için gerekli olan malzemeleri mutfakta bulun. Ve yemeği oluşturun

Dora şehir turu

Dora oyunlarını sevdiğinizi biliyoruz. Bu kez sitemizde olmayan dora şehir tutu oyunu ile karşınızdayız. Oyun açıldığında kolay(easy) yada zor(hard) seçeneklerden birine bir kilik yapıp oyuna başlayın. ilk aşamasındada anne ördeklerle ile yavru ördekleri eşleştirin mouse ile, ikinci aşamada üzerinde sayı olan kasalara uygun sayıda balonu koyun, daha sonraki aşamada köprüdeki uygun renkleri yerlerine yerleştirin en son aşamadada lastikleri bulun. Hadi oyunumuzu başlatalım artık değil mi?