30 Temmuz 2013 Salı

Araba oyunlar1



ARABA OYUNLARI

Araba oyunlar1 çocukların severek oynadıkları oyunlardır. Genellikle 4-14 yaşları arasındaki çocukların tercih ettiği oyunlar, arabaları modifiye etme, araba yarışları, araba park etme oyunları gibi oyunlardır.

Çocukların severek oynadıkları bu oyunlar hem vakit geçirmelerine hem de zeka gelişimlerine katkı sağlar. Son zamanlarda çocukların sıklıkla oynadığı araba oyunları son model arabalardan tutun da en eski model arabalara kadar her çeşit ara yüze sahip. Mesela araba park etme oyunu seviye atlayarak ilerlemekte olup başlangıçta kolay iken seviye atladıkça zorlaşacak ve çocuklarımız bir sonraki hedefine ulaşmak için oynayacaktır.

Böylelikle hem zeka gelişimine katkıda bulunacak hem de hoş vakit geçirmiş olacak. Çok çeşitli kategorileri olan araba oyunlar1 sitemiz her çocuğun istediği tarzda olanı vardır. Araba oyunlarından en sevileni araç park etme oyunudur. Araba park etme oyununda belirli bir bölgede bulunan ve kesikli çizgilerle gösterilen bir alana aracın park etmesi istenmektedir. Oyuna başlanıldığında sağ sol aşağı ve yukarı yön tuşları ile arabanın güzergahı değiştirilir, park etme alanına sürülür ve arabanın tüm noktaları park etme alanındaki çizgileri geçmeyecek şekilde sabitlenir. Bu oyunun farklı bir versiyonu da süreyle yarışmalı olanıdır. Belli bir süre içerisinde arabayı park alanına park etmek istenmektedir. Aracı park ettikten sonra bölüm geçilir ve bir sonraki bölüm daha da zorlaşır. Seviye atladıkça zaman daralacak ve seviye zorlaşacaktır.

25 Temmuz 2013 Perşembe

cilek kiz oyunlari oyna

Strawberry olarak bilinen ama aslında ismi çilek kız olan sevimli kahramanımızın oyunlarını sizlere tanıtacağız. En çok oynanan Çilek Kız oyununu oynamaya hazır mısınız?


 Çilek Kız Oyunları En güzel ve yeni çilek kız oyunu, kız oyunları, çilek kız giydirme oyunu, kızların en çok sevdiği oyunları burada oynayın.


 Sevgili çilek kız oyunları severler, en güzel ve en harika, aynı zamanda en değişik Çilek Kız Oyunlarını oynamak istermisiniz. Evet diyorsanız mutlaka Çilek kız oyunlarını burada oynayabilirsiniz. En güzel Çilek kız makyaj, çilek kız giydirme, çilek kız harf ve yazı yazma ile en güzel çilek kız yemek yapma oyunlarını bu oyun sitesinde bulabilecek ve en sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte bu oyunları kiz-oyun.com adresinde oynayabileceksiniz. Haydi sende arkadaşlarına bu oyunları öner ve en güzel çilek kız oyunlarını burada bularak oynamaya devam et. Sevimli kahramanımız Çilek kız ve bütün çilek kız oyunlarını bu kategorimizde oynayabilir. Keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ücretsiz Online Çilek Kız Moda Show oyunu, çilek kız Modası giysi giydirme, Çilek kız kurabiye yapma, Çilek güzel giyinmek ve çilek kız oyunları oynamak için oyun sitemize bekleriz. kiz-oyun.com iyi oyunlar diler.

23 Temmuz 2013 Salı

Besleme oyunu

Besleme oyunları
Besleme oyunları oynama sitesine hoş geldiniz.. Sitemizde Canavar, dinazor, zombie, fare ve Hayvan besleme oyunları, bitki besleme oyunları, bebek besleme oyunları, çocuk besleme oyunlarını bedava oynayabirsiniz her zaman yeni oyunları sizler için eklemeye devam edeceğiz.
Evcil hayvanların yer aldığı oyunlarımızın içinde köpek besleme oyunu, at besleme oyunu, balık besleme oyunu, kedi besleme oyunu, kuş besleme oyunu gibi pek çok hayvan besleme oyunu yer alıyor. Çocuk besleme oyunumuzda minik çocukları besleyerek büyütüyoruz, bebek bakımı oyununda da bebeklere bakım yaparak onların daha şirin, daha mutlu olmasını sağlayacağız.
Bitki besleme oyunları, çiftlik oyunlarını seven çocuklar için hazırlanmıştır. Bitki besleme oyununda küçük bitkileri su ve gübreyle besleyerek bitkilerin büyümesini sağlayacağız. iyi oyunlar diliyoruz. En yeni ve en güncel besleme oyunlarını beslemeoyunlari.com sitesinde bedava oynayın! Besleme oyunları sitesinde yer alan oyun örnekleri; At besleme oyna Çocuk besleme oyunu Panda besleme oyna Köpek besleme oyunu Kuş besleme oyunu hamster besleme