24 Ekim 2013 Perşembe

Polly pocket oyunlari

Polly Pocket Oyunları Polly Pocket oyunları miniklerimiz tarafından sevilen oynanan bazı çocuk oyunlarındandır. Bir çok çeşidi bulunan Polly Pocket oyunlarının her türlü çocuklara hitap edeni vardır. Miniklerimiz bu oyunları oynarken eğlenecek olup siteler adeta eğlence merkezi haline gelecektir. Bu oyunlardan bazıları: Polly Pocket saç bakımı, Polly Pocket hayvan bakımı, Polly Pocket sahne oyunu, Polly Pocket modası, Polly Pocket’ın uçağı, Polly Pocket fotoğrafçısı, çevreci Polly Pocket temizlik, Polly Pocket araba yarışları gibi oyunlardır. Bu oyunlar hem kız çocuklarına hem de erkek çocuklarına hitap etmektedir. Sahne tasarımcısı, kuaför, moda tasarımcısı, temizlik, yemek yapma, manken giydirme, saç bakımı gibi oyunlar kız çocuklarına hitap etmektedir. Erkek çocukları ise daha çok futbol, araba yarışı, park etme, kaykay, uçak oyunları gibi oyunları oynamakta. Çevreci polly pocket oyunu ile ilgili açıklamalar; denizde kayık gezisine çıkmış ama ne görsün denizin içine çöp atmışlar güzelim denizi kirletmişler bu duruma çok üzülen polly pocket denizdeki çöpleri temizlemek istiyor ona yardım eder misiniz? Yön tuşları ile çevreci polly pocketi kontrol edeceksiniz denizin içindeki kayalıklara çarpmamaya dikkat etmelisiniz. Polly pocket kız oyunları yeni oyunlarımızdan sadece bir kaçı her gün yeni kız oyunu ve polly pocket oyunu eklemeye devam edeceğiz. çevreci polly oyunu oynayın oyuna doyun. iyi eğlenceler Günümüzde sıkça oynanan Polly Pocket oyunları miniklerimizin ilgi odağı olmaktadır. Hem severek ve eğlenerek oynanan hem de zeka gelişimine katkıda bulunan bu oyunlar çocuklarımız için vazgeçilmez eğlence merkezleridir. Polly Pocket oyunlarında temel prensip bölüm geçerek seviye atlamaktır. Bölüm geçtikçe oyun daha da zorlaşacak ve içinden çıkılmaz bir hal alarak çocukları ekrana kilitleyecek. Arama motorlarına Polly Pocket oyunları oyna yazıldığında sayfalarda çıkacak olan sitelere tıklanıldığında açılan sitedeki oyunları oynamak bu kadar kolay. Artık tüm yaş grubundaki çocuklara hitap eden Polly Pocket younları çocuklarımızın zevkli vakit geçirmesini sağlayacak.

26 Eylül 2013 Perşembe

Dora oyunlari

DORA OYUNLARI Dora oyunu; Günümüz teknolojisinde oyunlar herkesin ilgi alanına girmektedir. İnsanlar zaman geçirmek, eğlenmek ve zeka gelişimine katkı sağlaması için sıkça oyun oynamaktadır. Dora oyunları bir çok kategoriden oluşur. Bunlardan başlıcaları: ameliyat oyunları, araba oyunları, avatar oyunları, bakugan oyunları, balon patlatma, batman oyunları, beceri oyunları, ben10 oyunları, boyama oyunları, bratz oyunları, bugs banny oyunları, çiftlik oyunları, çizgi film oyunları, dora oyunları, dora yapboz oyunları, dora yemek oyunları, dora zeka oyunları gibi oyunlardır. Mesela dora yapboz oyunu çocukların kafasını kurcalıyor, yeni bir şeyler öğrenmesine katkı sağlıyor. Yapboz oyunları da çocukların zekasını zorlayarak zeka gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Dora oyunları sadece çocuklar tarafından değil yetişkin insanlar tarafından da oynanmaktadır. Kaşif Dora oyunları çok farklı kategorilerde olup herkesin sevip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Arama motorlarına dora oyunları yazıldığında ilk sayfalarda çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birisini tıklamak yeterli olacaktır tüm dora oyunlarını oynamak için. Dora boyama oyunları bugünlerde sıklıkla oynanan oyunlardan. Nesneleri boyayarak tasarımları yapılmakta olup, görevleri tamamladıkça seviye atlanmaktadır. Seviyeleri atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve heyecan artacaktır. Dora yemek oyunları da çok farklı tarzda olan oyunlar arasındadır. Yemekleri belirli bir sıraya göre pişirişip malzemeleri belirli ölçülerde tencereye atarak hazırladıktan sonra fırına vermek gerekir. Her kısmı doğru bir şekilde uyguladıktan sonra yemekler pişecek ve görev tamamlanacaktır. Sizlere önereceğiniz Dora ve perrito oyunumuzu oynamanızı tavsiye ederiz.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Barbie Oyunlari

BARBİE OYUNLARI Barbie oyunları çok tercih edilen çocuk oyunlarından olup, hem çocukların zeka gelişimine katkıda bulunup hem de onların vakit geçirmesine ve eğlenmesine olanak sunmaktadır. Barbie oyunları mankenleri giydirmekten tutun da mankenlere adeta bir model gibi davranmaya ve onların kıyafet ihtiyaçlarını gidermek için yapılmış, oynayan çocukların eğlenmesine katkı sağlamıştır. Bu tarz kız oyunları son zamanlarda oldukça tercih edilip sıkça oynanmaktadır. İlk zamanlarda oyuncak bebek olarak üretilen ve tasarlanan Barbie, daha son zamanlarda sanal oyun haline gelmiş ve binlerce çocuğun ilgi odağı olmayı başarmıştır. Barbie oyunlarının bu kadar sevilmesi bu kadar sempati duyulmasının ardında sinema filmleri, çizgi filmler yer almaktadır.
Dünyanın en meşhur bebeği olan Barbie aynı zamanda en çok sempati duyulan bir film kahramanıdır. Uzun bir süredir oyun sektöründe de sıklıkla tercih edilen Barbie oyunları çocukların ilgi odağı olmuştur. Arama motorlarına Barbie oyunları oyna yazıldığında çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birine tıkladığınızda bu oyunları oynamak mümkün. Barbie oyunları çocuklarda modellik, terzilik, tasarımcılık gibi mesleklere yönlenmesine ve zeka gelişimine de katkı sağlamaktadır. Barbie giydirme, yemek pişirme, araba park etme, araba kullanma gibi bir sürü çeşidi de yer almaktadır. Oyun editörleri ve yapımcıları çocukların zekalarına inerek onların nasıl zevkli vakit geçirdiklerini bu kadar iyi tahmin etmeleri gerçekten Barbie oyunlarının bu kadar popüler olmasını sağlamıştır.

9 Eylül 2013 Pazartesi

Dora oyunlari

DORA OYUNLARI Günümüz teknolojisinde oyunlar herkesin ilgi alanına girmektedir. İnsanlar zaman geçirmek, eğlenmek ve zeka gelişimine katkı sağlaması için sıkça oyun oynamaktadır. Dora oyunları bir çok kategoriden oluşur. Bunlardan başlıcaları: dora şehir turu, dora araba oyunları, avatar oyunları, bakugan oyunları, balon patlatma, batman oyunları, beceri oyunları, ben10 oyunları, dora boyama oyunları, bratz oyunları, bugs banny oyunları, çiftlik oyunları, çizgi film oyunları, dora oyunları, dora yapboz oyunları, dora yemek oyunları, dora zeka oyunları gibi oyunlardır. Mesela dora yapboz oyunu çocukların kafasını kurcalıyor, yeni bir şeyler öğrenmesine katkı sağlıyor. Yapboz oyunları da çocukların zekasını zorlayarak zeka gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Dora oyunları sadece çocuklar tarafından değil yetişkin insanlar tarafından da oynanmaktadır.
Dora oyunları çok farklı kategorilerde olup herkesin sevip oynayabileceği oyunlar mevcuttur. Arama motorlarına dora oyunları yazıldığında ilk sayfalarda çıkan sonuçlar içerisinde herhangi birisini tıklamak yeterli olacaktır tüm dora oyunlarını oynamak için. Dora boyama oyunları bugünlerde sıklıkla oynanan oyunlardan. Nesneleri boyayarak tasarımları yapılmakta olup, görevleri tamamladıkça seviye atlanmaktadır. Fotoğrafçı dora oyununda dora ile babası fotograf çekiyorlar. Seviyeleri atladıkça oyun daha da zorlaşacak ve heyecan artacaktır. Dora yemek oyunları da çok farklı tarzda olan oyunlar arasındadır. Yemekleri belirli bir sıraya göre pişirişip malzemeleri belirli ölçülerde tencereye atarak hazırladıktan sonra fırına vermek gerekir. Her kısmı doğru bir şekilde uyguladıktan sonra yemekler pişecek ve görev tamamlanacaktır.

Aşçı dora

Dora aşçılık oyunu Aşçı Dora ile Yemek Yapma oyunu nasıl oynanır? Aşçı Dora ile yemek yapma oyunu çok eğlenceli, birbirinden değişik yemekler hazırlayabilirsiniz. Sizde aşçılık yapmak için Recipes yazısına tıklayıp yapmak istediğiniz yemeği seçin. Yemek tarifi için gerekli olan malzemeleri mutfakta bulun. Ve yemeği oluşturun

Dora şehir turu

Dora oyunlarını sevdiğinizi biliyoruz. Bu kez sitemizde olmayan dora şehir tutu oyunu ile karşınızdayız. Oyun açıldığında kolay(easy) yada zor(hard) seçeneklerden birine bir kilik yapıp oyuna başlayın. ilk aşamasındada anne ördeklerle ile yavru ördekleri eşleştirin mouse ile, ikinci aşamada üzerinde sayı olan kasalara uygun sayıda balonu koyun, daha sonraki aşamada köprüdeki uygun renkleri yerlerine yerleştirin en son aşamadada lastikleri bulun. Hadi oyunumuzu başlatalım artık değil mi?

30 Temmuz 2013 Salı

Araba oyunlar1



ARABA OYUNLARI

Araba oyunlar1 çocukların severek oynadıkları oyunlardır. Genellikle 4-14 yaşları arasındaki çocukların tercih ettiği oyunlar, arabaları modifiye etme, araba yarışları, araba park etme oyunları gibi oyunlardır.

Çocukların severek oynadıkları bu oyunlar hem vakit geçirmelerine hem de zeka gelişimlerine katkı sağlar. Son zamanlarda çocukların sıklıkla oynadığı araba oyunları son model arabalardan tutun da en eski model arabalara kadar her çeşit ara yüze sahip. Mesela araba park etme oyunu seviye atlayarak ilerlemekte olup başlangıçta kolay iken seviye atladıkça zorlaşacak ve çocuklarımız bir sonraki hedefine ulaşmak için oynayacaktır.

Böylelikle hem zeka gelişimine katkıda bulunacak hem de hoş vakit geçirmiş olacak. Çok çeşitli kategorileri olan araba oyunlar1 sitemiz her çocuğun istediği tarzda olanı vardır. Araba oyunlarından en sevileni araç park etme oyunudur. Araba park etme oyununda belirli bir bölgede bulunan ve kesikli çizgilerle gösterilen bir alana aracın park etmesi istenmektedir. Oyuna başlanıldığında sağ sol aşağı ve yukarı yön tuşları ile arabanın güzergahı değiştirilir, park etme alanına sürülür ve arabanın tüm noktaları park etme alanındaki çizgileri geçmeyecek şekilde sabitlenir. Bu oyunun farklı bir versiyonu da süreyle yarışmalı olanıdır. Belli bir süre içerisinde arabayı park alanına park etmek istenmektedir. Aracı park ettikten sonra bölüm geçilir ve bir sonraki bölüm daha da zorlaşır. Seviye atladıkça zaman daralacak ve seviye zorlaşacaktır.

25 Temmuz 2013 Perşembe

cilek kiz oyunlari oyna

Strawberry olarak bilinen ama aslında ismi çilek kız olan sevimli kahramanımızın oyunlarını sizlere tanıtacağız. En çok oynanan Çilek Kız oyununu oynamaya hazır mısınız?


 Çilek Kız Oyunları En güzel ve yeni çilek kız oyunu, kız oyunları, çilek kız giydirme oyunu, kızların en çok sevdiği oyunları burada oynayın.


 Sevgili çilek kız oyunları severler, en güzel ve en harika, aynı zamanda en değişik Çilek Kız Oyunlarını oynamak istermisiniz. Evet diyorsanız mutlaka Çilek kız oyunlarını burada oynayabilirsiniz. En güzel Çilek kız makyaj, çilek kız giydirme, çilek kız harf ve yazı yazma ile en güzel çilek kız yemek yapma oyunlarını bu oyun sitesinde bulabilecek ve en sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte bu oyunları kiz-oyun.com adresinde oynayabileceksiniz. Haydi sende arkadaşlarına bu oyunları öner ve en güzel çilek kız oyunlarını burada bularak oynamaya devam et. Sevimli kahramanımız Çilek kız ve bütün çilek kız oyunlarını bu kategorimizde oynayabilir. Keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ücretsiz Online Çilek Kız Moda Show oyunu, çilek kız Modası giysi giydirme, Çilek kız kurabiye yapma, Çilek güzel giyinmek ve çilek kız oyunları oynamak için oyun sitemize bekleriz. kiz-oyun.com iyi oyunlar diler.

23 Temmuz 2013 Salı

Besleme oyunu

Besleme oyunları
Besleme oyunları oynama sitesine hoş geldiniz.. Sitemizde Canavar, dinazor, zombie, fare ve Hayvan besleme oyunları, bitki besleme oyunları, bebek besleme oyunları, çocuk besleme oyunlarını bedava oynayabirsiniz her zaman yeni oyunları sizler için eklemeye devam edeceğiz.
Evcil hayvanların yer aldığı oyunlarımızın içinde köpek besleme oyunu, at besleme oyunu, balık besleme oyunu, kedi besleme oyunu, kuş besleme oyunu gibi pek çok hayvan besleme oyunu yer alıyor. Çocuk besleme oyunumuzda minik çocukları besleyerek büyütüyoruz, bebek bakımı oyununda da bebeklere bakım yaparak onların daha şirin, daha mutlu olmasını sağlayacağız.
Bitki besleme oyunları, çiftlik oyunlarını seven çocuklar için hazırlanmıştır. Bitki besleme oyununda küçük bitkileri su ve gübreyle besleyerek bitkilerin büyümesini sağlayacağız. iyi oyunlar diliyoruz. En yeni ve en güncel besleme oyunlarını beslemeoyunlari.com sitesinde bedava oynayın! Besleme oyunları sitesinde yer alan oyun örnekleri; At besleme oyna Çocuk besleme oyunu Panda besleme oyna Köpek besleme oyunu Kuş besleme oyunu hamster besleme